Thursday, May 15, 2014

Apa Itu Bookurve?

Assalamualaikum.

Siapa sini suka membaca? Ada satu berita baik
Suka baca novel Bahasa Inggeris? Ok dua berita baik dah. 
Selalu pilih buku berjam-jam sampai lenguh kaki? Berita baik yang ketiga.
Kedai buku jauh dari rumah? Berita baik lagi.

Beli buku online je boleh tak Cik Amira yang budiman? Kahkah. Yes! Ini berita baik kepada semua berita baik. www.bookurve.com adalah penyelesaian yang dicari. (Serius ayat aku mintak lempang bertubi tubi tapi abaikan ajelah ek)

Bookurve ni kedai buku online yang jual buku untuk galakkan rakyat Malaysia membaca. Banyak pilihan buku yang engkorang boleh pilih sebab sesetengah buku dia, kedai buku lain tak jual. Korang pon boleh usyar buku depan komputer je. Takyah berat berat bawak buku balik rumah. Penghantaran pon percuma. 

Taip je buku apa yang korang nak. In Shaa Allah ada :)

Haa cepat cari genre mana korang mau.

Klik buku mana korang nak. Boleh tahu harga ngan baca sinopsis. Simple! Pastu add to cart then boleh proceed untuk proses pembayaran ;)

Walaupun aku banyak baca novel Bahasa Melayu, sekarang tengah belajar belajar baca novel Bahasa Inggeris. Boleh tambahkan vocabulary tak gitu. Buku kat sebelah tangan, sebelah lagi pegang phone untuk Google Translate. Takde hal lah, asal boleh tambah ilmu. Boleh baca artikel dari The Star - BOOKURVE

Bubye beb happy shopping beb enjoy your reading beb toodles beb.

6 comments :

  1. Oho..thanks so much for the sharing. First time dengar and tahu pasal website ni. Tak payah bawak yoko-yoko dah pasni :P

    ReplyDelete
  2. wahh... bestnya.. nak the fault in our stars tu..heeee

    ReplyDelete