Thursday, January 30, 2014

GIVEAWAY: Siapa Dapat Novel Percuma?

Assalamualaikum.

Ko dah kenapa kan tajuk entry pon nak buat cenggitu haha. Anyway, terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi join giveaway aku yang simple tapi best ni hahahaha. Disebabkan takyah buat entry, aku sendirilah yang gigih ke blog korang sebab kalau tak, takde sape tau aku buat giveaway.

Lepas korang publish komen, aku masukkan nama & email korang dalam list yang aku buat. Kira takde nama yang tercicir ok. Ada yang tak bagi email dan bubuh link blog jugak, aku padam komen korang, tapi jangan risau nama korang still ada lagi. Semuanya bergantung kepada rezeki masing-masing sekarang ni.

Ya sekarang. Ok let's berdebar-debar...

Ni dia pemenang yang pertama :)


96) Nur Farizah - farizah_93@hotmail.com

Ni dia pemenang yang kedua :)


64) Nurul Aze Alia - aze_aliaa@yahoo.com

Ni dia pemenang yang ketiga :)


34) Nur Afyqah - fyqahalim@gmail.com

Tahniah! Aku dah email korang. Ha apa lagi balas la woi kahkahkah. Dok aihhh balas secepat mungkin eh. Dan buat peserta lain, terima kasih sekali lagi sebab join. Menang tak menang bukankah adat giveaway hehehehe bukan rezeki ;) Ok tata titi tutu.

12 comments :

  1. Tahniah kepada yang menang. :)

    ReplyDelete
  2. ala xmenang :( btw tahniah kpda pemenang

    ReplyDelete
  3. rasanya Emira dah salah type e-mail saya tu..suppose to be farizah_93@hotmail.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry salah taip hehe. Saya dah betulkan & sent lagi sekali dah =)

      Delete
  4. hehehe..balas lah woii..hehe..kelakor..Tahniah pada semua pemenang.

    ReplyDelete
  5. Lepas baca nak pinjam ovel tu. hihi

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.... Maaf sebab lambat reply email. Maaf sangat-sangat. Tapi saya dah reply email td.

    ReplyDelete