Tuesday, January 28, 2014

BookUp: Setiap Ringgit Anda Berharga.

Assalamualaikum.

Lek lek lek lek. Sebelum aku umumkan pemenang giveaway, ada baiknya aku share dengan korang pasal BookUp dulu. Nak umum cepat-cepat pon nak gi mana, Poslaju busy aa untuk Tahun Baru Cina. Tungguuu :P

Ok budak lepasan SPM mesti ada masalah an buku-buku semua nak campak mana. Macam aku la jugak. Dah buang separuh pon ada lagi. Nak buang buku rujukan, sayang der sebab elok lagi. Beli tapi guna untuk setahun je. Nak buat apa buku-buku ni? Apa lagi, BookUp la! Ha tudiaaa ayat. 

Apa manfaat BookUp ni?

1) Korang dapat jual buku dan dapat save duit sikit. Daripada buang macam tu je kan.
2) Korang juga dapat beli buku secondhand dengan murah. Takyah membazir beratus ringgit beli buku baru. Dapat save duit lagi.

Nak jual kat instagram takdak sapa layan kennn hahahaha --' Korang gi je kat web bookup.my

Pastu pilih nak jual buku atau beli buku.

Cara nak jual buku.

Cara nak beli buku. Macam-macam jenis buku ada. Bukan pelajaran je, novel pon ada.


Mudah bukan? Aku pon tengah kawtim ngan kawan-kawan nak jual buku secara berjemaah. Cecah RM200 nanti dia amik kat depan pintu umah. Think about your future, think BookUp! Dunia sekarang, setiap ringgit anda berharga ;) 


Eh jap layan video ni, kalau masih samar-samar dengan apa yang aku tulis. (samar-samar = tak jelas aka tak paham aka tak membantu) ekekekeke.

4 comments :

  1. Wah >< kita banyak buku rujukan yang tak tau nak wasiatkan dekat sape dah. hahaha best jugak ni

    ReplyDelete
  2. Bagus kalau ada macam ni. Tak membazir. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  3. wahh. Bagus ah cemni. :3 takde lah terbuang camtu je kan hihik.

    ReplyDelete