Monday, December 23, 2013

Suka Makan? Part II.

Assalamualaikum.

Dah baca entry Suka Makan? Ni Part II dia. Ye jom sambung entry tahun lepas bhahaha. Ye Malaysia kalah lagi ha ha ha sumpah tak kelakar ek --'

Aku rasa aku normal je sebab amik gambar sebelum makan. Orang gila mana mengaku gila ye dak haha sebab wartawan kata tabiat cenggini ada masalah mental kan. Ko ada masalah ke? Why bother? Why bother? Why bother? Haruslah tiga kali baru diva wkwkwkw.

Ok cukup cukup. Aku suka jugak minum air yogurt. Baik untuk penghadaman katanya kan. Tapi aku suka yang air la, yang yogurt asli dalam cawan tu aku tak suka. Muak.

Favourite Yogurt : Bliss, Yeo's 

Yes! Aku suka giler perisa ni. Rasa macam vitagen warna putih. Lebih kurang la tapi lagi sedap. Masalahnya sekarang, perisa ni dah tak jual. Aku cari mana-mana tempat dah takde :|

Donut. Engkorang suka donut? Bukan donut macam cerita Astro Ria tu ew. Donut la. Aku suka Big Apple aiyaiyai. Dunkin Donut tak sedap sangat. Rasa kosong. Jenama lain tak pernah rasa hehe.

Favourite Donut : Big Apple, Donut Coklat Jiran Sebelah (sedap!)

Feveret !!! Semua aku suka semua semua semua wahahaha. 

Yang ni paling suka, aiskrim cornetto. Ofkos la dari Wall's kan.

Favourite Cornetto Flavor : Blackforest, Strawberry Cheesecake

Sorry aku bukan membajet rajin tapi masa SPM dulu, masa memang banyak habis depan buku. Makan aiskrim pon depan buku. Aku pon tak tau apahal aku letak gambar ni. Ni je ada. Kalau Walls punya tak sempat amik gambar der.

Tu diaaa. Coklat wafer. Tak tau la nak describe acane lagi :P

Favourite Chocolate Wafer : Kit Kat, Shark

Sekali lagi. Ghindu pula nak tulis nota bio hehehe. Tapi satu muka surat je la, lebih lebih malaihhh aku.

Asyik makanan ringan je kan. Nanti nanti aku update makanan berat pulak. Tengokla bila haha...

8 comments :

  1. Sedapnyeeeee.. teman pun suka makannn...

    ReplyDelete
  2. amboii...makanan semua lazat-lazat..^^

    ReplyDelete
  3. big apple tu suka jgak.
    eh sama la.
    haha..

    ReplyDelete
  4. Part Big Apple tuu SL xtahan.. HAHA!

    ReplyDelete
  5. Hobi saya makan, makan, makan. hahaha. Part big Apple tu yg paling saya suka. Ummm. Yummy :)

    ReplyDelete
  6. menangis meraung-raung tgk big apple ! sukeeeee !

    ReplyDelete