Saturday, December 28, 2013

Sakit Pulak Hati Kita.

Asssalamualaikum.

Bosan? Yes. Sebab tu duduk depan pc ni nak cari idea update apa ni. Keluar mentol pup bercahaya terus taip kat google 'most annoying things ever in life' pup jom ingat apa benda yang menyakitkan hati trolololol.

1) Cerita yang tergantung

A: bla bla bla sampai tahap klimaks
B: Siapa/bila/mana/kenapa weh?
A: Adalah
B: @#$%^&*! 

2) Orang yang berhenti tengah jalan

Kalau orang jalan lambat, aku tak kesah sangat sebab lepas tu aku potong je kasi dia sentap jalan lambat sangat dah kenapa. Tapi kalau dalam shopping mall bawak troli/stroller baby berhenti tengah jalan. Yang tak bleh blahnya satu family berhenti jugak plak tu. Depan belakang kiri kanan. Nak selit mana ni nak keluar. @#$%^&*!

3) Pekerja yang kwajak

Masuk TBS kedai baju yang first sekali tu. Normal la orang cari baju belek belek dulu, siapa tak sayang duit je nampak terus beli. Baru je pusing pusing situ then pekerja dia cakap

" Nak cari apa ni? Keluar masuk keluar masuk."
@#$%^&*!

Sekian. -Google Images.

13 comments :

  1. hahaha setuju -_- tapi yg paling sakit hati rasanya org yang berhenti tengah jalan. mintak nak kena tendang tu

    ReplyDelete
  2. haha yang paling annoy sekali bila belek-2 baju pekerja tu ikut mana je kita pergi xD

    ReplyDelete
  3. kesemua di atas mmg annoying.. ceh..

    salam singgah ^^

    ReplyDelete
  4. yaaa smua di atas mmg mnyakitkan hati..

    p/s ~ jangan pula kita buat bnda sama kat org.. :)

    salam ziarah.

    ReplyDelete
  5. pekerja kwajak mmg xleh blah. bukan degrade dia ke apa, tapi rational la sikit. pandai2 mintak kerja tolonglah bertanggungjawab layan customer elok2

    ReplyDelete
  6. yeahh. yg ni memang betul. nak2 bila kita tgh jalan, orh berhenti. aishhh :p

    ReplyDelete
  7. hahah benda yg mmg mykitkan ati ppon

    ReplyDelete
  8. Macam² yang berlaku dalam hidup ni. Lain orang lain rasa. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  9. Haha paling setuju dengan pekerja tu. Annoying la kalau asyik ikut.

    ReplyDelete
  10. no 3...kalau wan, wan sound balik...ahahaha

    ReplyDelete
  11. pekerja gitu memang nak kena sepak... -_-"

    ReplyDelete