Sunday, September 15, 2013

OLEMIRA: Man Of The Match

Assalamualaikum.

Memandangkan harini aku tak study langsong, sebab tadi gi Jalan Tar kengkonon nak beli baju untuk hari graduasi sekolah tapi satu hape pon tak berkenan, baiklah aku menamatkan penghujung hari minggu ini dengan sesuatu yang indah (untuk aku) iaitu OLEMIRA. Besok pon cuti kan, jomlah kita cuci mata dengan pemain-pemain Harimau Muda wahahahaha.

Tengok tak Pesta Bola Merdeka semalam. Siyes aku cakap, selain final Sukan SEA 2011, game semalam pon buat bulu roma aku meremang tau. Man Of The Match patutnya sorang je kan. Tapi aku nak buat sorang pilihan aku, sorang lagi yang dinobatkan semalam. So patutnya jadi 'men' kan sebab lebih daripada sorang. Ah gasak ah. Dulik apew akuw :P 


Izham Tarmizi

- Google Images.

Izham Tarmizi gempak giler wa cakap sama lu. Terel sangat ni sampai rasa nak nangis sebab terharu banyak kali selamatkan gawang gol. Bagi aku, dialah yang terbaik game semalam. Bagi akulah.


Wan Zack Haikal


- Google Images.

Wan Jeckkkkk !! Wan Jeckkkkk !! Aku jerit camni ah kat umah semalam bila dia pegang bola hahaha sorry jiran tetangga :P Tapi ko pon ok jugak eh. Takpolah yang penting, Malaysia menang.

Kalau striker power tapi gol keeper banyak lepaskan bola tak de guna. Kalau gol keeper power tapi striker tak berfungsi pon tak de guna jugak. Kalau defender ngan pemain lain tak gerakkan bola pon tak best jugak. So puas hati der ngan game semalam. Teruskan perjuangan ni sampai SEA Games. Kasi menang tau kengkawanku (kau nape?). Malaysia Boleh!

No comments :

Post a Comment