Friday, February 22, 2013

Drama Series.


Assalamualaikum.

Sejak aku Form 3, aku dah jarang layan cerita cerita Melayu kat tv. Cerekarama aku tak tengok, Cerekapilihan lagi la aku tak tengok. Drama melayu berbelas mahupun berpuluh episod pon aku tak tengok. Apatah lagi cerita indon beratus ratus episod macam la cite tu best sangat @#$%^&*!

Aku kureng sikit cerita cinta bagai ni. Booosan la. Gwa tak pernah bercinta so mana ada feel kehkehkeh. Cerita yang lain daripada yang lain ada tak. Yang rock sikit ke. Ada? Oh ada. Juvana bhai Juvana.


- Google Images.

Dulu, setiap hari Isnin wei aku akan terpacak depan tv layan Juvana. Bagi aku mesej cerita ni berat tapi jalan cerita dia ilek je. Kelakar! Besttt! Haritu aku tengok balek 13 episod kat internet. 2 hari je aku tengok. Sampai tido pukul 2 tau. Ehem don't tell my mom please hehehe. Movie dia pon aku dah tengok. Kat Youtube je la :P Tapi terbaek seh movie ni!

Cerita ni pon aku suka. Jangan Ambil Padang Kami. Tengok kat Youtube sambil buat kerja sekolah. Tak leh fokus jadinya. Sumpah best gila! Semua watak hidop kot. Dialog dorang memang selamba ngan kelakar. Lawak Arai cam bangang. Juju gedik mintak penyepak. Serius dow. Tapi an an Arai ngan Akma sweet hihihihi. Cerita ni pon sama. Mesej berat, jalan cerita ilek je. 

Oraittt setakat ni, dua cerita ni je la yang aku paling suka tengok. Eh lama plak rasanya tak cerita pasal kehidupan seharian. Nanti aku update dalam entry seterusnya la ek :)  

2 comments :

  1. namaku lan , dakdak ni panggil aku lan toodak , hahaha yehhh juvana best !

    ReplyDelete