Thursday, January 24, 2013

Obses.


Assalamualaikum.

Kat Malaysia ni aku paling suka sorang je suara penyanyi lelaki. Memang ramai yang aku minat tapi ada sorang je yang aku betul-betul suka suara dia. Jeng jeng jeng haaa sape??? Eceh tak saspens pon sebenarnya an sebab kat dashboard dah keluar gambar HAZAMA an kehkehkkeh.


- Google Images.

Oraittt sebenarnya bagi aku style rambut juga memainkan peranan yang penting ya. Rambut macam ni aku suka hehe. Kenapa aku suka (obses) suara Hazama? Sebab suara dia boleh nyanyi semua jenis lagu. Pastu bila dia nyanyi, dia nyanyi cara dia. Bila dengar lagu tu dah tau dah ni Hazama. Tak caye? Sudah :P

Ada dua lagu yang aku selalu dengar sebelum tido. Berangan nak tido lena lettew.

 
Menitis air mata dengar lagu ngan suara Hazama ni bhahahaha tipu je. Tapi siyes versi ni best kot.

 
Power seh suara.


Banyak lagi lagu aku suka wei. Lagu dia sendiri aku suka. Lagu yang dia cover aku suka. Lagu dia nyanyi masa live aku suka. Lagu ditukar versi akustik pon aku suka. Eh senang cite sume la aku suka (obses).


Well setiap orang ada minat masing-masing kan. K contohnya antara Hazama, Black ngan Azlan. Ada yang lagi suka Black, ada yang Azlan, ada yang Hazama kan. Tu minat tersendiri. Walaupun kau minat penyanyi tu, takyah la nak kutuk penyanyi lain plak. Macam hape je perangai. Tak kemana pun kutukan tu bro. Okay? 

Now excuse me, I have to sumbat earphone kat telinga sambil dengar lagu Hazama kerana homework membukit di atas meja memanggil-manggil tanpa belas kasihan...

No comments :

Post a Comment