Monday, July 16, 2012

OLEMIRA: Negeri Sembilan.

Assalamualaikum.


Tahun ni punya Liga Super dah tamat an. Tahniah Kelantan juara lagi. Tapi aku tak nak crita pasal pemain Kelantan. OLEMIRA kali ni pasal pemain Negeri Sembilan. Apa ada hal bro, aku nak crita pasal pemain Negeri Sembilan jugak walaupun aku bukan asal situ.


Dalam banyak-banyak perlawanan yang ada live kat TV aku akan tengok perlawanan Negeri Sembilan je. Kalau dulu aku tengok sebab ada Zaquan ngan Aidil haha. Lepas dorang main tok ATM, aku tetap tengok jugak perlawanan Negeri Sembilan. Bukan disebabkan panahan awang hitam okeh tapi sebab anak jati Malaysia la.

Abdul Halim Zainal

Saje printscreen part angkat kening hahaha. - Youtube.

Punca aku tengok perlawanan bola Negeri Sembilan hee. Tapi dia slalu masok minit-minit last la. Penat tau tunggu. Aku rasa dia banyak bantu bahagian tengah nak passing bola kat striker. Haa jersi yang dia pakai tu sebenarnya plan awal baju kelas aku. Kalau aku tengok video ni awal sikit, kompem aku setuju dorang nak buat jersi sebijik camni kehkeh.

Shakir Ali

Google Images.


Cam tak best an yang kasi gol tu pemain import dari luar negara. Ntah la bai. Walaupun Negeri Sembilan menang tapi bila dapat tau yang kasi gol tu pemain import rasa macam ecehmen. Serius aku lega bila Shakir yang shoot oyeah.

Negeri Sembilan juga ada pemain sayap yang gila laju weh lari. Defender pandai pasang perangkap offside. Penjaga gol pon cekap tapi aku dah tulis dalam OLEMIRA sebelum nih tak yah la tulis lagi sebab isi sama je kot. 

No comments :

Post a Comment