Sunday, March 11, 2012

Hi. Intro Please. (Facebook Sangat)

Assalamualaikum.

Ini blog aku yang serius. Tolong baca dengan nada yang serius. Aku Nursyahirah Amirah binti Zaharin. Panggil aku Emira Zaharin sebab kat dunia realiti takde sape pun nak panggil aku Emira. 

Aku mula berblogging pada awal tahun 2010. Banyak jugak blog aku sebelum nih. Yang kena delete ada, lupa password ada, tukar link pun ada. Blog sebelum ni, tidak digunakan lagi atas sebab-sebab yang tertentu. Sedih tau bila tinggalkan blog tu. Banyak kenangan wut. 

Akhir kata, selamat datang ke blog baru aku :) Kalau korang perasan, blog ni macam blog lama. Aku tak nak ahh tukar semua. Sebab aku masih Emira Zaharin yang lama. (Eceh ayat)

2 comments :

  1. seriusnya ayat2 ni. tapi, kenapa nama blog ez-emira, kenapa tak emirazaharin.blogspot? lagi ngam kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ajet ajet je serius. Ha'a kan hahaha takpelaaa.

      Delete